Min blogg
Företagets namn - Företagsmeddelande
Min blogg

Lycka. Maktlöshet

En djupare lycka

I går kväll satt jag och grät på min kvällssoliga veranda. Jag kände mig så förfärligt ensam. Och jag är så förbannat trött på att känna mig ensam!   

Barnen hade bråkat hela eftermiddagen, och jag försökte med alla medel att hålla dem på gott humör. Jag struntade i tvätt o gräsklippning, för att istället spela spel, plocka fram lördagsgodis och vara glad. Till slut verkade båda barnen nöjda och jag kunde pusta ut i solnedgången.

Lyckobubbla

För exakt nio år sedan var jag höggravid och skulle bara gå på toaletten innan vi skulle släcka lampan och sova, jag och min man. Då gick vattnet. Ivriga och förväntansfulla plockade vi ihop våra saker, ringde BB och fnittrade som små barn. Inga blivande föräldrar kunde vara lika redo som vi var i den stunden. Lugna och trygga, säkra på att allt skulle gå bra och att vi skulle få njuta i vår lilla lyckobubbla.

Ögonblicklig lycka

Igår kväll hade jag en upplevelse av ögonblicklig lycka. Egentligen utan anledning. Jag gick ut i den mörka kvällen, med snodden till en snowracer i den ena handen och en filt i den andra. På väg för att hämta hem min dotter som spenderat eftermiddagen hos sin klasskompis. Jag har inte körkort och kan därför inte hoppa in i en bil och snabbt åka iväg. Ofta får det mig att tänka att jag kämpar, rent fysiskt, så mycket mer än andra.
Site Builder drivs av  Vistaprint