Den största kärleken
Företagets namn - Företagsmeddelande
Min blogg

Den största kärleken

Till min dotter
 
Jag vill ge dig en solnedgång. Vid en sjö. Det där rosa vid horisonten och glittret i vågorna. Jag vill ge dig vinterns första snö. Och skrattet, då du springer ut för att fånga flingorna med tungan. Jag vill visa dig den gränslösa kärleken som har växt i mig sedan den dagen då du föddes. Jag vill ge dig sprittet du ofta får i benen och visa dig hur lik du är din pappa när du springer. Jag vill ge dig rådjuren som springer över vår tomt och svalorna som flyger över vårt tak. För det brukar bara vara du och jag som hinner se dem.
 
Framför allt vill jag visa dig den tacksamhet jag känner, över att du är så tydlig med din glädje. Din förmåga att se det vackra i varje dag. Att du alltid kan hitta det ljusa och att du är så innerligt bra på att älska. Det är den finaste gåvan jag kunnat ge dig.
 
 
Till min son
 
Jag vill ge dig den största skattkistan i världen, full av kärlekspärlor och skrattdiamanter. Full av all den villkorslösa kärleken som du har fått mig att uppleva. Jag vill ge dig min styrka, så att du aldrig tvivlar på din egen kraft. Jag vill ge dig allt mitt mod, så att du aldrig mer behöver känna ängslan. Jag vill dela alla minnen med dig, de där kristallklara minnena av din pappa, som du bär inom dig. Jag vill ge dig fler. För varje gång vi sätter ord på det vi minns, så har vi det levande mellan oss.
 
Framför allt vill jag visa dig min stolthet. Den stoltheten jag känner när jag ser på dig. När jag hör alla dina kloka ord, känner din medkänsla och omtanke. Det glittrar så mycket av din pappa i din blick, och det är den vackraste gåvan du kunnat få.
 
 
 
Det jag känner för er båda är beundran. Jag ser det bästa av mig själv i er, och det bästa av er pappa. Och där mitt emellan finns allt det som gör er till er själva.
 
När jag är ur spår, känner mig förtvivlad, trött eller uppgiven – då finns ni där, och allt blir självklart igen. Livet blir alltid värt att leva, för ni ger mig möjligheten att få se på det genom era ögon. Ni ger mig skrattet, ljuset och meningen.
 
Ibland stannar jag upp och bara tittar på er. Jag har svårt att inse att just jag har fått äran att få växa vid er sida, och att få se er växa vid min. Jag älskar er dubbelt. För jag älskar för två.

0 kommentarer på Den största kärleken:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint