Min blogg
Företagets namn - Företagsmeddelande
Min blogg

juni 2013

Vem ser ett barn i sorg?

Jag har börjat se filmenExtremely loud and incredibly close, och vill å det tydligaste uppmana alla att se den.  Jag hann inte till slutet för jag stannade upp och kände hur upprörd jag blev. Upprörd över hur det är för ett barn som är i sorg.   

Pojken i filmen har förlorat sin far. Ett år har gått. Han känner att minnena bleknar och han vill göra allt för att behålla sin pappa nära. I sin smärtsamma sorg har han börjat skada sig själv.

Som en prinsessa

På ett fånigt och barnsligt sätt när jag ännu prinsessdrömmar.  När jag var sex år gifte sig Lady Diana med sin prins och jag såg det förstås på tv. Jag minns hur jag sedan gick runt iklädd min mammas nattlinne och lekte prinsessbröllop, dag ut och dag in. Jag har alltid älskat prinsess-sagor och jag minns när Disney kom ut med filmenSkönheten och odjuret. Jag såg den flera gånger på bio, trots att jag nästan var vuxen vid det laget.

De lyckligaste stunderna

”Idag har varit den roligaste dagen. Som jag någonsin har haft i hela mitt liv.”   

Så sa min dotter då vi gick ut ur porten från Gröna Lund, igår vid 19-tiden. Hon började dagen med att vakna med ett leende och direkt säga: ”Jippie! Idag är det DEN dagen!” Både hon och hennes bror har varit förväntansfulla länge, de har gjort planer för vilken attraktion vi skulle börja med och vem som skulle sitta bredvid vem i vilken karusell.
Site Builder drivs av  Vistaprint