Min blogg
Företagets namn - Företagsmeddelande
Min blogg

april 2013

Lycklig 10-årsdag

Den här morgonen har jag varit fylld av så mycket kärlek att det nästan gjort ont över bröstet. Min son fyller 10 år idag. Han har sett fram emot sin tioårsdag länge och jag har gjort mitt yttersta för att ge honom det firande han önskar.   

Det är svårt att vara 10 år. Man börjar förlora sin förmåga att leka, man vill hitta en cool attityd, man är snudd på vuxen, och i nästa sekund alldeles liten och gosig igen.

Att ständigt återuppleva

På torsdag ska jag få den stora äran att delta vid en temadag för personalen på ett sjukhus i Nyköping. Jag ska berätta vår historia, förklara vad vi gick igenom och beskriva hur det kändes.   

Hur det kändes att stå bredvid den man tror sig få leva ett helt liv tillsammans med och sakta inse att allt ska slitas ifrån en. Se alla drömmar krossas och den framtid man längtat efter blekna bort. Se den man älskar mest må allt sämre, för att till slut dö i ens armar.

Måste alltid orka

Igår hade jag en stund då jag låg i sängen och storgrät. Provocerandet från min dotter fick mig att bli argare än arg. Vi skrek och slet, argumenterade, protesterade och smällde i dörrar. Till slut fanns bara gråten kvar och jag ville vråla ”Jag orkar inte mer!”. Kanske gjorde jag det. Vrålade.   

Idag rensar jag i hallen. Hittar de där täckbyxorna som jag beskyllde skolan för att ha slarvat bort. Samtidigt plockar jag i ordning i köksskåpen och möblerar om i ett rum på övervåningen.
Site Builder drivs av  Vistaprint