Min blogg
Företagets namn - Företagsmeddelande
Min blogg

januari 2013

Ett fysiskt minne

Härom kvällen tittade jag på ett fotografi som står i min sons rum. Det är taget ett par år innan han föddes. På bilden springer jag och min man rakt ut i en sjö. Himmelen är alldeles blå, jag bär en klargrön bikini, min man ljusgula badshorts och vi plaskar ut i det svalkande vattnet.   

När jag ser på bilden får jag plötsligt ett fysiskt minne. Det är sällan jag upplever det nu för tiden men där framför fotografiet minns plötsligt mina händer.

Var inte ledsen

Idag skulle min man ha fyllt 38 år. Jag satt nyss vid köksbordet och grät några tårar över honom, trots att jag så sällan gör det numer. Sorgen svepte in i mig på ett sätt som jag inte upplevt på länge.   

Jag har haft en hektisk dag då jag sprungit och flängt, lyssnat och varit närvarande och ägnat varenda sekund åt våra barn. Jag var med vår dotter i skolan hela dagen, handlade sedan kläder med vår son, åkte buss till flöjtlektion och hämtade hos kompis.

Var inte rädd för mörkret

En av de första kvällarna på nyåret var jag och mina två barn på väg till våra vänner. För att komma till deras hus gick vi över en mörk kulle. Det var en plogad gångväg men den var helt utan belysning. Min dotter tvärstannade och vägrade först att gå vidare.   

”Jag är jättemörkrädd. Där tänker jag INTE gå!”   

Jag tog henne tryggt i handen och sa:   
Site Builder drivs av  Vistaprint