Några dör unga
Företagets namn - Företagsmeddelande
Min blogg

Några dör unga

I gryningen på vår bröllopsdag togs min man ifrån mig. Jag ser det som ett så fint sätt att avsluta sin historia. Cirkeln slöts, avskedet kantades av all tänkbar kärlek, för evigt vår egen dag.   

Han var en man som lämnade så många spår. Så många saknar honom. Så många kan vittna om hur ömsint, varm, generös och snäll han var. Hur han kunde busa, få andra att skratta och se på livet med så positiv blick.   

Med precis likadana ord beskrivs en annan man. En man som jag brukade finnas i närheten av under studieåren, och som jag minns som en busigt skrattande, omtänksam, snygg kille.   

Ibland finns inte ord för vad som sker. Några, och konstigt nog ofta de allra bästa, mest godhjärtade och mest älskade människorna, dör unga.   

För igår i skymningen tog en liten familj avsked av sin pappa, make, bror, son, vän. En högt älskad man som borde ha fått vara vaken för att fira sin 40-årsdag. Lite får det en att undra hur sammanträffande det kan vara. Att just det datumet för all evig framtid får vara hans eget datum.   

Han tvingades ifrån sin familj. Han slets ur deras armar. Den satans jävla skitcancern dödade ännu en fantastisk person, som kommer att saknas av så många människor, på så många sätt. Sov gott fina G.    


0 kommentarer på Några dör unga:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint