Sommar och vinter
Företagets namn - Företagsmeddelande
Min blogg

Sommar och vinter

Sommaren 2011 hade jag äran att få göra ett eget sommarpratsprogram i Sommar i P1. Jag vet att många människor lyssnade på min berättelse. Jag har fått så många vackra handskrivna brev, fint formulerade mail, flera telefonsamtal och stor uppmärksamhet. Många, säkert fler än jag kan ana, berördes av min historia och fann styrka i att få spegla sin egen sorg i det jag berättade. 
Länk till programmet finns här: Sommar med Monika Nyström

Jag har valt att använda den uppmärksamhet jag har fått under det år som gått till att lyfta barnens situation. Barn som är anhöriga till svårt sjuka familjemedlemmar. Barn som glöms bort. Barn som är rädda. Barn som är osynliga.

Just nu hoppas jag kunna starta en stiftelse som kan finansiera sådana åtgärder som jag har efterfrågat. Finansiering och möjliggörande av lekterapi för anhöriga barn, stöd till syskon, leksaker till alla sjukvårdsavdelningar, information till sjukvårdspersonal, information till skolor/förskolor osv.

Jag har aldrig startat en stiftelse förut men det finns det andra som har gjort. Sådan information kan man ta reda på. Jag slår mig fram, frågar om vägen, ber om råd, tar hjälp av människor jag litar på och möter många personer som brinner för samma saker som jag. Så jag ser det som en ära, en ynnest att få arbeta för min dröm samtidigt som jag inspireras av personer jag beundrar.

Jag vill berätta mer. Jag vill nå ut till fler. Jag har ord i mig som vill bli sagda och jag vet att det finns flera som vill lyssna. Därför ber jag om att få din röst för att kunna bli Vinterpratare i P1. Veckan mellan jul och nyår sänds samma form av program som under sommaren och det är lyssnarna som väljer vilka av de tidigare sommarpratarna som de vill höra igen. 
       

                                     Rösta här!0 kommentarer på Sommar och vinter:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint